Önskan.blogg.se

Denna blogg handlar numera om mitt liv som mamma och allt som hör till :)

8 veckor

Kategori: Allmänt

Nu har grabben hunnit bli åtta veckor och några dagar. 
Vi har slutat med baby semp och börjat ge Nutramigen då BVC och vi tror han är känslig för mjölken. Vi fick kvitto på det nästan på en gång så nu har vi nästan en helt ny bebis. Han pruttar inte längre hela tiden, har slutat ha magknip var och varannan minut och han sover längre än två-tre timmar per gång. Så skönt för han att slippa ha ont! Och även skönt för oss föräldrar såklart ;) han har fortfarande en skrik/ont i magen attack per kväll men förhoppningsvis ska väl det oxå ge med sig snart. 

På sexveckors undersökningen upptäckte doktorn att lillen har ett litet blåsljud på hjärtat, ingen fara men skulle kollas upp som rutin. Så igår var vi på barn och träffade en annan läkare. Hon hörde först inget men efter en stund hörde hon oxå ett väldigt litet blåsljud. Hon är inte heller orolig med skickar en remiss till Umeå så dom får göra ett ultraljud och kolla. Läkaren berättade att msn gör så att det finns något att jämföra med i framtiden. Men man blir ju ändå orolig. Fast alla säger att det är jättevanligt hos barn och många jag pratar med hade det som bebis och det växte bort innan dom fyllt ett. 

Å just det ja, jag har blivit moster! Till en liten flicka :) så roligt för Henry och henne att ha en kusin i samma ålder. Tyvärr bor dom så ocentralt till (Göteborg) så vi kan inte träffas så ofta :(

Kommentarer

  • Tina säger:

    Vi får FaceTimea så de känner igen varandra då vi ses till jul ;)

    2014-08-28 | 02:27:46
  • Tina säger:

    Vi får FaceTimea så de känner igen varandra då vi ses till jul ;)

    2014-08-28 | 02:27:48

Kommentera inlägget här: