Önskan.blogg.se

Denna blogg handlar numera om mitt liv som mamma och allt som hör till :)

Semester på Franska Rivieran!

Kategori: Allmänt

Oj så bra vi har det! Vi har på tre dagar hunnit vara i Cannes, Cagnes-sur-Mer, Haute de Cagnes, Saint-Paul de Vence och Antibes. Fullt upp med andra ord. Har hittills handlat två saker, ett litet prydnads-paraply som kommer få bo i vårt sovrum och en bordstablett som jag kommer att använda som tavla i köket, kommer att bli så fint!

Studentfirande!

Kategori:

Oj vad länge sen jag skrev ett inlägg! Har inte så mycket att skriva om vår barnlöshet, vi har som sagt tagit en paus från allt vad IVF heter och kommer uppta det sen i höst.

Alla skoluppgifter är inlämnade sen någon vecka tillbaka så jag har sommarlov. Hittills så har jag varit i hemstaden och hälsar på, är där även nu för att fira min lillebror som tar studenten imorgon. Vi har även varit i Sundsvall en helg på bröllop. Oj så fint det var! Vi bodde på herrgården där bröllopet ägde rum så det blev som en liten weekend. Snart så bär det av till Frankrike, oj så skönt, då blir det semester på riktigt! Hoppas bara att det blir bra väder när vi kommer. Det har visst varit rätt dåligt väder där den senaste tiden.

Lite bilder från bröllopet och ett av vårat äppelträd som står i full blom.