Önskan.blogg.se

Denna blogg handlar numera om mitt liv som mamma och allt som hör till :)

Snart 8 månader

Kategori: Allmänt


Henry har haft sin första magsjuka, stackarn. Han hade även feber samtidigt och fick en tand! Men nu är han frisk igen, så skönt! 

Livet rullar på och nu har vi planerat föräldraledigheten, jag är hemma tills början på augusti sen blir Anton hemma till januari. Vi har sökt plats på HattStugan, en ur och skur förskola så nu håller vi alla tummar att han får börja där! Vår by har en förskola men den är knökfull så mest troligt får han inte plats där. Känns väldigt värdelöst att kommunen inte kan skapa möjlighet och erbjuda byns alla barn att få gå på den kommunala förskolan! Kul för dom som har syskon, lämna ett barn här och kanske ett annat i Bureå sen köra till solbacken för att den jobbar där... "Kanske nästa termin eller nästa läsår finns det plats" ja kanske det men vem vill skola in sitt barn först på en förskola och sedan ett år senare på en annan?

Nä ni, Skellefteå kommun, detta klingar dåligt med er vision om att nå 80 000 invånare. Det känns inte rimligt då ni inte ens kan erbjuda förskola där man bor. Hur tänker ni liksom, kom hit kom hit alla människor och när ni väl kommit hit har vi inget att erbjuda. Eller ja okej, vi har en fin islada och ett förträffligt hockeylag! 

Som sagt, önskar verkligen att han får en plats på hattstugan!

P.S Ja jag är bitter D.S