Önskan.blogg.se

Denna blogg handlar numera om mitt liv som mamma och allt som hör till :)

Tisdag

Kategori:

Fortfarande inget att skriva, håller bara på med inredning och skolarbete.

Pärlor eller blomma?

Kategori:

Fredag

Kategori:

Har inte så mycket att skriva så det blir bilder istället.

Torsdag

Kategori:

Bra nyheter! Vi får ett till försök!!! Så vår remiss kommer skickas till IVF-kliniken i mitten på februari! Vi kan blicka framåt igen.

Annars är det inredning för hela slanten. Köpte en jättefin skänk på Myrorna idag, är även klar med soffbordet.

Just det ja, min Mon Amie-ring har kommit!

Onsdag

Kategori:

Idag har jag mest ägnar mig åt inredning. Är helnöjd med nya placeringen av gungstolen.
Jag har även lyckats få maken lite intresserad så vi har tillsammans byggt ihop ett vardagsrumsbord och en tvbänk av pallar. Kommer bli så fint! (Hoppas jag iaf)

Tisdag

Kategori:

Blä vad jag är less på skolarbete! En uppgift vi har är så fruktansvärt tråkig så jag hittar på allt annat att göra i stället. Men nu är det bara den kvar som är "efter", har tillochmed gjort bort en uppgift i nya kursen. Känner mig duktig!

Imorgon ska jag ringa till Barnlöshetsgruppen och höra om dom kan skicka en ny remiss till IVF-kliniken. Pratade med kliniken i morse och dom sa att det är Barnlöshetgruppen som bestämmer sådant. Och jag hoppas att det stämmer det vår doktor sa, att vi får ett till försök. Men, imorgon får vi nog svar. Vi har även fått en telefontid med en doktor på IVF-kliniken för att prata om framtiden, när vi ska köra igång igen å sånt.

Jag har även försökt uppdatera min presentation här på bloggen men det blir bara ihoptryckt, ser inte så bra ut. Jaja inte mycket att göra.
Har äntligen målat klart gunghästen, blev riktigt nöjd. Jag kalkylerade av ansiktet så att det skulle bli lika som tidigare och det gick bra.

Måndag

Kategori:

Ny vecka och jag försöker hitta tillbaka till vardagen. Har tänkt försöka göra bort lite skolarbete, ligger efter med inlämningar. Jag har inte prioriterat skolan på senaste tid som ni kanske förstår.
Vi ska mejla IVF-kliniken i veckan och höra vad vi ska göra nu.

...

Kategori:

Varför

Kategori:

Nu är det snart två veckor sedan vi fick beskedet att tvillingarna var döda. Vet inte hur vi lyckats överleva men på något sätt så har det gått.

På måndagen den 7:e träffade vi doktorn igen och då konstaterade hon att dom var döda. Vi fick då en massa piller med oss hem. Några av pillren skulle göra så att livmoder stöter ut fostren. Min kropp hade inte förstått att dom var döda och utan pillren skulle de kunna vara kvar i mig länge. Det kändes inte så kul att jag gick omkring med två döda foster i mig...
Så jag tog pillren och bara några timmar senare kom blodet och några klumpar. Doktorn sa att jag kommer blöda i ca 2 veckor men att fostren skulle komma ut innan fredagen, 4 dagar efter pillerstarten. Men då jag pratade med KK på fredagen så trodde dom inte allt kommit ut så jag fick tid att åka in och kolla i måndags. I lördags kom nog allt ut, hade en stor klump i bindan, såg lite ut som ett trasigt och blodigt getingbo. som tur var så var allt ute vid kollen i måndags så jag slipper en skrapning.

Det är över

Kategori:

Var på VUL imorse, fredag, och då syntes inga hjärtljud... Inte på något av fostren. Ja, jag har hållit det hemligt, det var två små liv där inne. Vet inte vad vi ska göra nu, hur ska vi orka gå vidare?Vi fick vara glada i några veckor iaf men nu är det över.

Ett citat jag tycker stämmer in,

"It's so much darker when a light goes out than it would have been if it had never shone"

Torsdag

Kategori:

Vecka 11 (10+3). Ligger i soffan och försöker plugga. Har en inlämning som ska vara inne senast söndag och jag har knappt börjar. Är sjukt opeppad! Jag läser och läser men förstår ändå bara 10%. Varför skriver man böcker så komplicerade att typ ingen förstår och då helt tappar intresset? Varför inte skriva på "vanlig" svenska och få fler läsare och risken att misstolkas minimeras.

Om några timmar så får jag iaf paus, då ska vi dra en sväng på stan.