Önskan.blogg.se

Denna blogg handlar numera om mitt liv som mamma och allt som hör till :)

En blastocyst till frysen

Kategori: Allmänt

Fick mejl idag från kliniken. Ett av de tre embryona överlevde odlingen och har nu frusits in. Hade känts bättre om vi hade fler i frysen då ett ägg av två förra gången inte klarade upptiningen. 

Men man ska vara glad! Det kunde ju vara noll!

Ruvardag 4

Kategori: Allmänt

Sitter nu på kvinnokliniken för återkoll efter söndagens överstimulering. Det togs prover på mig kl 7:30 och jag ska träffa läkaren kl 9. 

Det känns mycket bättre och jag har gått ner två kilo sen söndags. 

Är ju sjukskriven hela veckan så det blir en lugn vecka. 

H har börjat prata mycket om när han själv var bebis, eller mycket om bebisar överlag. Vi försöker verkligen att inte prata om syskonförsöket så H hör, vill ju inte att han ska bli besviken. Det enda vi sagt till han är att mamma har ont i magen men att det inte är någon fara.

Syskonförsök, ruvardag 2 och morsdag!

Kategori: Allmänt

Nu var det ett bra tag sen jag skrev något här. H mår bra och växer så det knakar. Vi har just gjort en IVF, bestämde att vi bara köper ett försök och hoppas det går vägen och att vi får någon till frysen. För eget minne: Puregon 225 första tre dagarna Sen 175 till Otrivelle-sprutan Orgalutran från dag 5. 9 ägg plockade 7 mogna 5 delade sig 4 växte fint så en till ET De andra 3 odlas vidare till blastocyster och kan förhoppningsvis frysas in imorgon eller tisdag. Sjukt svullen över magen, feber och andfådd. Ont i tjejmagen, tyngd och värkkänsla. For på akuten idag, överstimulerad, sjukskriven en vecka till att börja med. Måste hålla koll så jag inte går upp snabbt i vikt.