Önskan.blogg.se

Denna blogg handlar numera om mitt liv som mamma och allt som hör till :)

Torsdag

Kategori: Allmänt

Dag 35 och ingen mens, det är så typiskt. När man vill få mens kommer den typ aldrig, när man inte vill att den ska komma kommer den som ett brev på posten...

Bjöd vänner på middag igår, trevligt! Ikväll ska jag bjuda K på räkor, det var allt för länge sen!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Tog sovmorgon, som vanligt :) just ätit frukost/lunch och ska göra mig oordning för att fara till stan och strosa lite. Ska även storhandla på Coop inför morgondagens middagsbjudning. Tänker göra äppelpaj till efterrätt med äpplen får vårt eget äppelträd, spännande och se om det går att äta :)

Trött

Kategori: Allmänt

Oj vad jag känner mig sliten efter helgens festligheter. Tur att jag har lite sommarlov nu i ca 2 veckor (förutom att jag jobbar i helgen). Vi spenderade helgen i Lycksele, bodde i stugan som vanligt. Vi storstädade, och det behövdes verkligen! På lördagen hade vi kräftskiva med vänner och sedan utgång på kvällen.
Helgen avslutades mindre roligt. När vi ska köra hem och passerar Brännbergsvägen så står ett hyreshus i lågor! Fy så hemskt! Som tur var så skadades ingen fysiskt men hela huset är i princip förstört... Det kan verkligen gå fel så fort!
Då Bloglovin appen inte fungerar som den ska, och har inte gjort det på några månader, så har jag inte läst typ några bloggar. Men idag raderade jag och tog hem appen igen(måste göra så för att den ska funka) och hade över 200 olästa inlägg! Vad jag kunde urskilja var att de flesta bloggare som skriver om barnlöshet nu är gravida. Stort grattis! Äntligen! Men tyvärr så är vi fortfarande några som ännu inte lyckats...
Som sagt så hade jag visst ingen ÄL denna månad och nu väntar jag bara på mensen så jag kan börja testa igen. Idag är cykeldag 33 så den borde ha kommit redan, fast vissa månader har det gått till dag 36-37 innan den kommit.

Kommer inte ihåg om jag visat bilder på hur vi gör om här hemma så nu kommer några bilder på allt möjligt.

Ingen ägglossning...

Kategori: Allmänt

Det var konstigt. Har nu testat 14 dagar i streck med dom dyra Clear Blue digitala ägglossningstesterna och inte fått utslag... Började testa på dag 12 då min cykel brukar vara kring 30-32 dagar lång. Typiskt! Vi vill ju komma igång igen med barnverkstan nu, typ på en gång.
För att vi ska kunna göra FET så ska jag ha kollat min ÄL nån månad så jag vet ungefär när och om jag har ÄL. Jag har ju kollat min ÄL flera gånger tidigare under dessa år och varje gång har jag haft ÄL. När vi skrev in oss i Barnlöshetsgruppen så skulle dom kolla min ÄL och jag fick 3 remisser för blodprov, efter första gången så ringde dom och sa att jag inte behöver komma tillbaka för jag hade visst sån bra och kraftig ÄL, så med andra ord, ingen ÄL är en ny erfarenhet hos mig.

Idag är näst sista dagen på sommarjobbet, känns sådär. Skönt att få nån vecka ledigt men det har varit skönt att tjäna pengar.