Önskan.blogg.se

Denna blogg handlar numera om mitt liv som mamma och allt som hör till :)

Babyboom i bloggvärlden!

Kategori:

Så roligt att se att det lyckas för människor som är i liknande situation som oss! Det ger mig en smula hopp om att det kanske är vår tur så småningom :)

Nu har jag bara en och en halv uppgift kvar med skolarbetet sen blir det SOMMARLOV!!!

Elitloppet!

Kategori:

Just sett försök 1, snart dags för försök 2, så spännande!

Idag har vi varit och och shoppat lite inför Nice-resan, det blev mycket marin.
Blir mest bilder idag.

Sol och skolarbete

Kategori:

Terminen är snart slut och jag har som vanligt skjutit upp en massa skoluppgifter som jag nu måste ta tag i. Fast det får vänta i några timmar till för solen lyser och jag tänkte lägga mig och sola och lyssna på P3 dokumentär.

I söndags följde jag med två kompisar och den enas hund på utställning i Piteå. Första utställningen för valpen och det gick jättebra! Bästa hanvalpen, bäst i rasen valp och best in show valp, med andra ord, Goofy sopade banan med konkurrenterna!

I lördags var det ju Eurovision finalen och i vanlig ordning får man skratta åt flera bidrag och kommentera de olika utstyrslarna. Kul för Danmark med segern!

Drömmar

Kategori:

Fy så jobbigt det är att vakna och fortfarande tro att drömmen är verklig. Drömde att vi äntligen fick en liten bebis, en liten pojke som var så fin! Men nä, när man vaknar till så inser man att så är inte fallet, det är som en käftsmäll med ett vasst knogjärn...

Cyklade 2,4 mil igår och det känns i låten idag, aj! Fint väder är det idag, kanske sätter mig och solar för första gången i år.

Provjobbat!

Kategori:

Idag har jag provjobbat på Konsum, ska göra det även imorgon. Om allt går bra och dom är nöjda med mig så har jag ett sommarjobb! Det är mycket nytt att lära sig då jag aldrig jobbat i butik förut och har noll kassavana men jag tycker det flöt på rätt bra, hoppas de tycker desamma :)

Annars är det som vanligt skolarbete jag sysslar med på dagarna men snart är det äntligen sommarlov!

Onsdag

Kategori:

Haft en riktigt slappardag idag. Tog sovmorgon och sen läste jag lite läxa som ska redovisas imorgon. Avslutade dagen med en kvällspromenad runt byn. Kom äntligen ihåg att fota gamla sågen som är så fin men väldigt spöklik. Jag är helt övertygad om att det bor ett gäng spöken där ;)